Ansichtkaarten Landschap
Landschapskaarten

Ansichtkaarten Dieren
Ansichtkaarten Dieren

 © Arnold Voordewind
FacebookNieuwsbrief

    Sitemap   Disclaimer

 

 

Ik ben Arnold Voordewind, de fotograaf en oprichter van Natuurlijkefoto.nl.
Op 23 juli 1977 ben ik geboren in Roden. Van huis uit heb ik de voorliefde voor de natuur en de fotografie meegekregen. Deze voorliefde is uiteindelijk uitgegroeid tot Natuurlijkefoto.nl. Een hobby die geleid heeft tot een bedrijf, waarbij iedereen mee kan genieten van de prachtige natuur die Nederland heeft.

De natuurgebieden waar ik graag fotografeer zijn o.a. het Lauwersmeergebied, de Weerribben, het Leekstermeergebied, Landgoed Nienoord en de Hoge Veluwe.
Vooral in de vroege ochtend levert dit mooie foto's op die ik gebruik voor de ansichtkaarten en canvas afdrukken die Natuurlijkefoto.nl verkoopt.

Ook vind ik het leuk om anderen mensen enthousiast te maken voor de fotografie en de natuur in Nederland. Daarom geef ik workshops Natuur- en landschapsfotografie en Macrofotografie.

Naast het fotograferen voor Natuurlijkefoto.nl maak ik in opdracht van derden ook reportages. Denk hierbij aan het fotograferen van evenementen en bedrijfsfotografie, metname in de recreatiebranche.

Alle foto's maak ik met spiegelreflex camera's van Canon met bijbehorende lenzen, varierend van een groothoek lens tot een 400mm telelens.

Ik wens u veel kijkplezier...

Arnold Voordewind

 


"Biografie"